Darters pakken de dubbel

23 mei 2019 Nieuws, VCG180

Na het kampioenschap van de Eredivisie hebben de mannen van VCG 180 ook de beker gewonnen.

De finaledag op 19 mei vond plaats in buurthuis het Teuthuus in Coevorden. VCG 180 trad aan zonder hun teamcaptain Richard Kimmann. De mannen waren tot op het bot gemotiveerd, want vorig jaar ging de bekerfinale jammerlijk verloren. Dit zou ze niet nog eens overkomen. De finaledag was sterk bezet met de top 3 van de Eredivisie.

In de halve finale werd Westersluis met 5-2 opzij gezet. De andere halve finale ging wel tot de laatste leg. Old Pub versloeg in een zinderende partij het team van Bad Boy’s met 5-4. De finale werd daarom een clash tussen de kampioen en de runner up van de Eredivisie.

Van spanning was er geen moment sprake in dit onderlinge duel. De partij ging eenvoudig naar de mannen van VCG: 5-1. Buiten het duel om werd er wel voor de nodige tumult gezorgd. De gemoederen raakten aardig verhit bij sommige betrokkenen. De brandjes werden gelukkig weer snel geblust en al met al kon er teruggekeken worden op een geslaagde dag.

Foto boven: Wim Kroezen maakt het winnende punt.

VCG 180 v.l.n.r.: Stefan van Dalen, Danny Groote, Bart van de Biesebos, Albertino Essers en Wim Kroezen. Richard Kimmann ontbreekt op de foto.