Compensatie of donatie

25 mei 2020 Nieuws

Beste VCG’er,

Laatste weken zijn onzekere tijden geweest. Gelukkig mogen wij weer het veld op om te trainen.

De kantine is de afgelopen maanden gesloten geweest. En dit blijft waarschijnlijk nog voor onbepaalde tijd zo. Dat betekent dat ook in deze periode zonder inkomsten de kosten voor onderhoud gewoon doorlopen.  

Dat VCG de laatste tijd gesloten is geweest, wil niet zeggen dat er niks gebeurt. Zo zijn wij druk geweest met de (jeugd)selecties voor het volgend seizoen. En met een nieuwe hoofdtrainer aan het roer. Daarnaast starten wij vanaf volgende week de werkzaamheden voor de aanleg van ons nieuwe hoofdveld en krijgen wij op alle velden LED-verlichting. Wij zijn al enige tijd bezig met deze projecten en zijn dan ook verheugd dat ondanks de corona onzekerheden deze projecten worden uitgevoerd. 

De overheid vraagt mensen om abonnementen en andere verplichtingen zoveel mogelijk door te betalen om zo elkaar te helpen deze periode door te komen. Maar wij begrijpen dat de gemiste tijd niet in halen is.

We willen je daarom een compensatie aanbieden. Wil je VCG toch graag een steuntje in de rug bieden? Dan kun je besluiten af te zien van de compensatie. Je helpt daarmee VCG in deze moeilijke tijd.

Hoe werkt de compensatie?

1.      Steun VCG en doneer je compensatie! Je hoeft dan niks te doen. Wij waarderen je support enorm!

2.      Krijg een deel van contributie terug. Wij bieden een compensatie van 25% aan over de jaarlijkse contributie 2019/2020. Wij vragen jullie om bij deze optie dit door te geven aan vcg.voetbal@gmail.com voor 15 juni 2020. Wij zullen dan voor 30 juni 2020 de compensatie aan u overmaken.

De contributie wordt automatisch per half jaar geïncasseerd van de bankrekening van het lid. De eerste halfjaarlijkse incasso is in de maand november en de tweede volgt in april. Wij hebben even gewacht met de tweede incasso. Vanaf 1 juni gaan wij de halfjaarlijkse contributie incasseren.

VCG bedankt iedereen voor zijn of haar inzet in het afgelopen voetbaljaar.

Doe voorzichtig en blijf gezond!

Sportieve groet,

 

Bestuur VCG