Hummel Actie!!

5 juni 2021 Nieuws

HUMMEL SPEKT JULLIE CLUBKAS MET CASH!
 
Met het unieke Let’s Play Together clubconcept bestelt je club niet alleen mooie teamkleding voor een extra scherpe clubprijs, maar verdienen jullie ook cash voor de club. Geld dat geheel naar eigen wens besteed kan worden!
 
VOORDELEN VOOR CLUBS:
  Sponsoring in CASH
 
  HOGE kortingen voor zowel de club als alle leden & sponsoren
 
  Eigen Clublogin, Ledenshop én Businessclub shop 
 
  CASH bedrag is vrij te besteden en wordt diverse keren per jaar gestort op de rekening van de club
 
  Snelle levering uit voorraad
 
  Meer verdienmogelijkheden
 
  Teamlijnen lang leverbaar
 
  Bewezen hoge kwaliteit
 
  24/7 online bestellen
 
  Scherpe prijsstelling
 
 
 
SPONSORBIJDRAGE IN CASH
Dit is hoe het werkt: we richten een online Clublogin voor jullie in, waarin de club eenvoudig teamkleding kan bestellen met maar liefst 40% korting. Over het totale aankoopbedrag ontvangt de club 10% in cash terug.
 
In de bijbehorende Ledenshop krijgen leden 15% korting, en ook daarvan komt 10% in cash ten goede van de clubkas. Ook de sponsoren van de club laten wij meeprofiteren. Via de nieuw ontwikkelde Let’s Play Together Businessclub shop bestellen zij hun artikelen gemakkelijk en snel met 40% korting, en ook hiervan ontvangt de club 10% in cash terug! Kortom: nog meer cash voor jullie club!
 
Het totale bedrag wordt 4x per jaar op de rekening van jullie club uitgekeerd en kan geheel naar eigen inzicht worden besteed. Denk aan een evenement, de energierekening of het nodige onderhoud aan jullie complex.