Volgende wedstrijd

01 juni 2024 - 13:00

Competitiewedstrijd

VCG 2

-

SVBO 2

Indeling beker en competitie

11 augustus 2020 Nieuws

De vakantie zit er bijna op en het nieuwe seizoen staat voor de deur. Langzaam komen ook de trainingen op gang. Zaterdag werd al er al getraind in de hitte door de selectie van Harjo van der Valle. Ondanks de zorgelijke ontwikkeling van corona gaat er binnenkort weer gevoetbald worden. De eerste officiële wedstrijden in de beker staan 29 augustus op het programma.

Beker

De indeling en het programma van de VCG teams in de beker:

 

VCG 1

Met een nieuwe trainer en de nodige spelerswisselingen gaat het eerste elftal met vertrouwen het nieuwe seizoen in. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Sander van Veen (Hoogeveen zat), Justin Feddema en keeper Youri Smit (d’ Olde Veste). Daar tegenover staat de komst van Joey Kikkert, Silvan Hekker (beide komen van Noordscheschut) en Stefan Ottens (VEV). 

De indeling van de competitie:

 

Van het vorige seizoen dat door corona werd onderbroken zijn acht tegenstanders hetzelfde gebleven. Dit zijn inmiddels geen onbekenden meer voor VCG. De andere vier (Alcides, Bargeres, Tynaarlo en Udiros) zijn van het zondagvoetbal afkomstig. Het belooft een zwaar seizoen te worden met sterke teams. De Meppeler derby zal voortaan op zaterdag plaatsvinden. Met MSC/Amslod die alleen een prestatie-elftal op zaterdag heeft, is de gedoodverfde favoriet voor het kampioenschap genoemd.

De indeling van de competities van de overige teams wordt op 21 augustus door de KNVB bekendgemaakt. Kijk hiervoor op de teampagina’s