Volgende wedstrijd

01 juni 2024 - 13:00

Competitiewedstrijd

VCG 2

-

SVBO 2

Indeling nieuw seizoen bekend, met een derde elftal

15 augustus 2022 Nieuws

De vakanties zijn nog in volle gang. De voorbereiding is alweer begonnen. De eerste selectie heeft al een training of wat afgewerkt. Kortom er wordt al toegewerkt naar de seizoensopening. Met een eerste, tweede èn een derde team gaat VCG het seizoen 2022/2023 hoopvol in. 

Eerste

Het vorige seizoen werd op een zesde plaats afgesloten. Er werd net achter het net gevist om te spelen in de playoffs. Dit seizoen wordt hopelijk wel de doelstelling behaald. Over het algemeen is de selectie intact gebleven. Twee spelers erbij: Andy Kreeft en Youri Vendrig. En twee spelers die vertrokken: Mark Brinks (VIOS) en Maik Pastoor (Elim). Topscorer Enrico Schonewille is ook gebleven. Harjo van der Valle staat ook komend seizoen als trainer voor de groep. De competitie is in het vorige bericht al uitgelicht. De tegenstanders zijn bekend. In de bekercompetitie is VCG gekoppeld aan Hollandscheveld, de Weide en Willemsoord.

Beker

Zaterdag 3 september om 15:00 uur is de uitwedstrijd tegen De Weide. Een week later speelt VCG thuis tegen Willemsoord. De laatste speelronde is tegen Hollandscheveld.

Tweede

Het tweede team kende vorig seizoen een moeizaam jaar. Dit seizoen zijn de verwachtingen van het jonge tweede elftal veel hoger. Spelers uit het onder 19 team vorig seizoen zullen vooral veel wedstrijden in dit team spelen dat onder leiding staat van Bennie Sok.

In de competitie is de indeling als volgt: 

In de beker zijn Noordscheschut 4 op 3 september en Protos 2 op 10 september de tegenstanders.

Derde

Terus van weggeweest: het derde eltal. Initiatiefnemer William Koster heeft spelers gevraagd om bij VCG te gaan voetballen. Onder het mom van er komt een derde erbij. Veel spelers hebben toegezegd te willen voetballen in VCG 3. De leiders van dit team zijn Erik Tohatta, Ritchie Visbeen en Jeffrey Balsala. De competitie: