Volgende wedstrijd

01 juni 2024 - 13:00

Competitiewedstrijd

VCG 2

-

SVBO 2

Kantine en kleedkamers officieel weer open

2 juli 2020 Nieuws

Trainingen zijn inmiddels weer hervat. Jeugd tot en met 18 jaar mocht daarna zonder 1,5 meter afstand trainen. De maatregelen zijn vanaf 1 juli verder versoepeld. Onze kantine opent haar deuren.

Versoepelingen

De twaalf Drentse gemeenten trekken het Drentse Sportprotocol in per woensdag 1 juli. Dit protocol werd opgesteld voor de buitensport toen de eerste versoepelingen van de maatregelen in de coronacrisis plaatsvonden. Dit zijn de laatste versoepelingen in het protocol:

Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.

Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en kantines die ook per 1 juli weer open mogen.

Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn weer open.

Oproep aan de leden

Geforceerd stemgebruik langs het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan. Hou je dus een beetje in. Maar blijf natuurlijk je club steunen!

Sinds vanavond mogen we dus, op gepaste afstand, in onze kantine en op het terras zitten. Je bent van harte welkom voor een hapje en een drankje in ons gezellige clubhuis.