Volgende wedstrijd

01 juni 2024 - 13:00

Competitiewedstrijd

VCG 2

-

SVBO 2

Laatste wedstrijd als trainer bij VCG

3 juni 2023 Nieuws

Bennie Sok heeft vandaag voorlopig zijn laatste wedstrijd gecoacht voor VCG. De trainersloopbaan bij zijn geliefde club is langs bijna elk jeugdteam gegaan en in de afgelopen jaren trainde hij het tweede elftal. En bij afwezigheid van Harjo van der Valle leidde hij ook af en toe de trainingen bij het eerste. Ook was hij nog regelmatig grensrechter en speler van het derde.

Jeugd

Bennie (48) heeft zich op allerlei manieren als speler/keeper en later als trainer voor VCG op zijn eigen fanatieke wijze ingezet. Veel jongens en meiden heeft hij door de verschillende jeugdteams geleid. Training na training heeft hij door passie gedreven de jeugd wat voetbalskills bijgebracht. Af en toe werd dit ook beloond met een mooie prijs aan het eind van het seizoen. Jongens, die hij bij de senioren ook weer onder zijn hoede kreeg, konden altijd bij hem terecht en waren kind aan huis.

Clubman

Zoals gezegd heeft Sok veel betekend voor de jeugd van VCG. Niet alleen met het leiden van trainingen en coaching tijdens wedstrijden, maar ook door zitting in het jeugdbestuur te nemen een flink aantal jaren. Hij heeft dit jaar gekozen als zijn laatste om het komende half jaar in alle rust te kijken naar een nieuwe uitdaging. Een clubman in hart en nieren neemt dus afscheid als trainer. Maar hem kennende… niet voor altijd.

Als coach tijdens de laatste wedstrijd