Onder 17 net geen kampioen

3 juni 2023 Nieuws

Vorige week kon VCG/SCN o17 (voorheen de B-junioren) nog kampioen worden. Ze hadden dan de laatste twee wedstrijden moeten winnen. Helaas werd dit maar 1 keer winst. En na vandaag is het laatste beetje hoop op het kampioenschap ook weg. De tweede plaats achter FC Coevorden is wat restte.

De wedstrijd doordeweeks in en tegen Sleen werd jammer genoeg verloren. De laatste wedstrijd moest worden gewonnen om nog hoop te houden. In Nieuwlande werd uiteindelijk met 3-2 gewonnen van SC Erica. Voor de wedstrijd tegen Sleen had het jeugdelftal van trainer Henko Schipper en Lammert Guichelaar alles nog in eigen hand. Sleen wilde natuurlijk niet meewerken en heeft ervoor gezorgd dat de wedstrijd tegen Erica niet de kampioenswedstrijd werd.

FC Coevorden

Als FC Coevorden vandaag drie punten had laten liggen, was onder17 op doelsaldo de betere van de twee. Maar het kwam niet zover. De jeugdcombinatie van Germanicus en CSVC won zijn laatste wedstrijd. En zo kwamen zij op 25 punten. VCG/SCN is op drie punten tweede in de eindstand. Het onderlinge duel werd gewonnen door de fusieclub uit Coevorden.

Hier wordt de bevrijdende treffer tegen SC Erica gevierd.