Rondje voor je club

11 december 2020 Nieuws

Steun VCG met een rondje!!! 

Nu de kantines dicht moeten blijven lopen amateurclubs veel geld mis. Veel verenigingen hebben het hierdoor zwaar. Nu dit in de kantine niet kan roept het actiebureau Clubplan Nederland iedereen op om digitaal een rondje te geven. Niet aan je teamgenoten of sportvrienden maar aan je eigen club!
 
Zo kunnen we er samen voor zorgen dat onze club niet in de problemen komt, zodat jullie straks weer samen kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is.
 
De actie is een aantal weken geleden gestart en gaat inmiddels het hele land al rond. Overal in het land trekken mensen aan de bel om een rondje te geven aan hun club. 
 
Een rondje is een donatie ter waarde van een rondje in de kantine. Je krijgt hier geen drankjes voor terug, maar helpt je club hier enorm mee in deze lastige tijd. De actie duurt nog tot en met 31 december.

Hoe werkt de Rondjesactie?

Iedereen met clubgevoel kan meedoen. Op www.rondjevoorjeclub.nl kun je je club opzoeken en een rondje geven: een symbolisch rondje om jouw club te helpen.

VCG wil graag meedoen aan deze mooie actie in deze moeilijke financiële tijd, waar de kantine helaas gesloten is, daarom kan iedereen een virtueel rondje geven. De opbrengst is bestemd voor:

Nieuwe kantinestoelen

Steun jij ons ook?
Alvast bedankt, delen wordt zeer gewaardeerd