Volgende wedstrijd

01 juni 2024 - 13:00

Competitiewedstrijd

VCG 2

-

SVBO 2

Update: Coronavirus zet een kruis door het voetbalseizoen

1 april 2020 Nieuws

De voetbalcompetities worden niet meer uitgespeeld.

Het zat er al een tijdje aan te komen. Na de maatregelen van het kabinet heeft de KNVB besloten om het amateurvoetbal in Nederland niet meer te hervatten. Alle competities worden hierdoor nietig verklaard. Geen voetbal meer in het seizoen 2019/2020. Dit betekent ook dat er geen kampioenen, nacompetitie en degradanten zullen zijn. Er zijn dus zoals altijd in de sport winnaars en verliezers.

Er is weer veel gebeurd in het afgelopen jaar en er staat nog veel te gebeuren. We nemen afscheid van een goede trainer en we zullen binnen korte termijn een nieuwe trainer mogen verwelkomen. Het hoofdveld krijgt een enorme kwaliteitsimpuls. We hopen vanaf het nieuwe seizoen ook op een nieuwe mat te mogen voetballen. Hopelijk komt dat de prestaties nog meer ten goede. De verlichting rond de velden wordt ook vernieuwd: VCG gaat over op ledverlichting. Tenslotte wordt de toegankelijkheid verbeterd.

En dan is er volgend jaar ons 75 jarig jubileum. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met de organisatie. Maar dit dus volgend jaar en vele nieuwe projecten.

VCG bedankt iedereen voor zijn of haar inzet in het afgelopen voetbaljaar. Hoewel de prestaties er achteraf niet toe deden, kijken we toch terug op een geslaagd seizoen.

Doe voorzichtig en blijf gezond!

Sportieve groet,

bestuur VCG