Volgende wedstrijd

01 juni 2024 - 13:00

Competitiewedstrijd

VCG 2

-

SVBO 2

VCG of SCN, wie bekert verder?

14 september 2021 Nieuws

Het bekersprookje krijgt een vervolg. Dit slaat vaak op teams die verrassen. Of dit ook voor VCG geldt, wordt zaterdag bepaald. Het publiek krijgt zonder 1,5 meter afstand te bewaren een ware derby te zien. Maar eerst nog een jaarvergadering morgen.

Uitslagen oefenwedstrijden

VCG – Tiendeveen 8-2

De Weide 2 – VCG 1-1

Nw Balinge – VCG 1-2

Wedstrijdverslagen zijn terug te vinden op onze Facebookpagina.

Bekertoernooi tot nu

Beide teams hebben hun 2 bekerwedstrijden gewonnen. De eerste wedstrijd van VCG verliep boven verwachting. In Emmen werd vierdeklasser SC Angelslo met flinke cijfers te kijk gezet(1-8). In de tweede wedstrijd werd ternauwernood gewonnen van NWVV met 3-2. SCN won ook van dezelfde tegenstanders.

De Derby

Vorig jaar stond deze derby sinds lange tijd ook weer op het programma. Toen was het een wedstrijd tussen de nummers 3 en 4 van de poule waarbij behalve de eer niets meer op het spel stond. Het seizoen werd niet lang daarna ook voortijdig beëindigd. Deze editie is er voor beide ploegen een plek in de volgende ronde te verdienen. Op een hernieuwd hoofdveld kunnen we daarom best spreken van een echte derbykraker. Ook is de verwachting dat het publiek een mooie en spannende wedstrijd krijgt voorgeschoteld. VCG zou met een gelijkspel door zijn. Neemt niet weg dat beide ploegen de derby willen winnen.

De anderhalve meter regel wordt vanaf zaterdag afgeschaft. We hopen veel publiek te mogen verwelkomen. Zodat we weer als vanouds van voetbal kunnen genieten. Tot zaterdag!