Volgende wedstrijd

01 juni 2024 - 13:00

Competitiewedstrijd

VCG 2

-

SVBO 2

VCG positief in het nieuws

16 oktober 2020 VCG 1, Wedstrijdverslagen

VCG levert galavoorstelling af in Geesbrug

Eén van de meest in het oog springende voetbalprestaties van het afgelopen weekend kwam op naam van VCG. In een galavoorstelling op sportpark De Heidepol in Geesbrug walste de ploeg van trainer Harjo van der Valle zaterdagmiddag met 8-0 over Steenwijker Boys.

VCG speelde een uitstekende partij en profiteerde optimaal van een totale offday bij de gasten uit Steenwijk. VCG had de wedstrijd van begin tot einde onder controle. Dankzij de eerste driepunter van het seizoen klimt de formatie uit Geesbrug in de 5e klasse F naar de zevende plaats (3-3).

Beslist

Het duel was al in de eerste helft beslist door doelpunten van Stefan Ottens, Joey Kikkert (twee goals) en Jan Benjamins. Na rust verdubbelden Joery Wiersma, Stefan Ottens, Iwan Koops (strafschop) en Levi Dekker de marge naar 8-0.

„Loon naar hard werken voor deze jonge groep”, zei Harjo van der Valle na afloop. ,,We wilden vooral uitgaan van ons vertrouwde spelletje en dat pakte heel goed uit. We belonen onszelf eindelijk na weken van hard werken. Met deze eclatante uitslag tanken we niet alleen vertrouwen, maar valt er tegelijk een last van onze schouders af.”

Enige tegenvaller was de tweede gele kaart – en dus rood – in de 75e minuut voor spits Stefan Ottens.

Bron: Coevorder Courant