Volgende wedstrijd

01 juni 2024 - 13:00

Competitiewedstrijd

VCG 2

-

SVBO 2

VCG wenst jou een gezond en sportief 2023

1 januari 2023 Nieuws

Het jaar zit erop. We gaan hoopvol een sportief nieuw jaar tegemoet. Maar niet zonder even terug te kijken wat 2022 VCG op sportief gebied heeft betekend.

Een korte terugblik

Over het seizoen 2021-2022 is genoeg geschreven. Op een haar na geen nacompetitie voor het eerste. Het nieuwe seizoen werd daarom ingegaan met een logische doelstelling: minimaal nacompetitie halen. Met de terugkeer van de ervaren Andy Kreeft van Hoogeveen zou dit doel alleen maar makkelijker te realiseren zijn. Ook kan VCG gebruikmaken van twee keepers. Maar nu de realiteit. Het heeft tot dusver nog moeizaam gelopen met wisselvallige prestaties en talloze blessures. Wat tot nu heeft geresulteerd in een vierde plaats in de stand. Alles nog om voor te spelen om de doelstelling te halen met een hopelijk fitte en gretige selectie in 2023.

Het tweede elftal kent ook een moeizaam jaar. Mede door de lage trainingsopkomst en blessures is het onderin punten sprokkelen. Ook dit gaat soms gepaard met forse nederlagen. Laten we hopen dat de spelersgroep van Bennie Sok in het nieuwe jaar nog succesvol de competitie gaat afsluiten.

De terugkeer van het derde elftal kent ook een moeilijke start. Wat voor het tweede gezegd kan worden kan in meerdere mate ook voor het derde opgaan. De overwinningen zijn op een paar vingers te tellen. Maar het plezier staat natuurlijk voorop en dit moet ook in 2023 de boventoon voeren.

Dan de jeugd die samen met SCN Nieuwlande de voorjaarscompetitie in gaat. Ook hiervoor geldt heel veel plezier en succes toegewenst. Ga zo door.

Onze dames voetballen ook lekker mee en die gaan ook 2023 hun beste beentje voortzetten. Good luck lady’s.

Last but not least zijn er ook de darters die VCG goed vertegenwoordigen in hun competities. Ook deze tak van sport verdient de aandacht. Voor de heren darters een succesvol jaar met veel 180’s!

Aan iedereen die zich op wat voor manier ook voor VCG inzet, ondersteunt en een warm hart toedraagt:

Een gelukkig en gezond en sportief 2023