VCG wint belangrijke derby bij NKVV

25 november 2018 Nieuws, VCG 1

Van het pijnlijke verlies van vorige week heeft VCG zich weer knap hersteld. In Dalerpeel werd NKVV in de wedstrijd om de tweede plaats met 2-0 verslagen. Onze Club was er voor de vierde keer dit seizoen bij. En dat is tot nu toe een goede combinatie gebleken, want telkens wonnen de mannen van Gert Veenstra in de tv-reportage. Onze Club schreef onder andere het volgende op de website van RTV Drenthe:

In de eerste helft kreeg NKVV drie uitstekende kansen te scoren. Mogelijkheden waren niet aan Patrick Biesbrouck en Damien Pol besteed. Aan de overkant sloeg VCG vlak voor rust toe. Door een heerlijk overstapje van Levi Dekker kon Sander van Veen zijn negende van de competitie maken.

Vlak na de herstart kon VCG, dat topschutter Remon Benjamins door ziekte moest missen, weer juichen. Een kopbal van routinier Erwin Doorn ging over NKVV-goalie Mike Deuten heen. Zonder doellijntechnologie keurde de arbiter de treffer goed. In het vervolg wist NKVV geen vuist te maken.

Na deze derby is VCG in punten gelijk gekomen met koploper Mussel. De Groningers hebben wel een wedstrijd minder gespeeld.

Bekijk nu: De uitzending van Onze Club met daarin de reportage vanuit Dalerpeel